Impressum

Numutkeun § 5 TMG:

Robert Larott
Neuhofsee I / kapling 83
A-2325 Velm

digambarkeun ku:
Robert Larott (Alamat sakumaha di luhur)

hubungan:

telepon: on pamundut
E-Surat: kontakt@robert.larott.com

eta: eRecht24

Bantahan (Bantahan)

Liability pikeun eusi
Salaku panyadia layanan kami jawab dina § 7 1 TMG keur eusi urang sorangan dina kaca Wéb ieu
jawab ka hukum umum. nurutkeun §§ 8 ka 10 TMG kami salaku panyadia ladenan nu
moal obligated, Inpo dikirimkeun atawa disimpen
ngawas atawa nalungtik kaayaan, kagiatan ilegal
titik. Kawajiban jang ngaleupaskeun atanapi meungpeuk pamakéan informasi
di handapeun hukum umum tetep unaffected. A liability nyaeta
ngan mungkin ti tanggal pangaweruh hiji ngalanggar husus. di
Jadi sadar pelanggaran misalna, urang moal eusi ieu
geuwat miceun.

Liability pikeun Tumbu
situs urang ngandung tumbu ka situs web éksternal, on nu urang boga
mangaruhan. Kituna, urang moal bisa ngajamin pikeun ieu eusi asing
nyandak leuwih. sok panyadia masing-masing keur eusi sagala Loka numbu, atawa
Operator tina situs jawab. Kaca nu numbu éta dina waktu
Linking dipariksa pikeun mungkin pelanggaran hukum. eusi ilegal éta di
Waktu linking teu dipikawanoh. A kontrol eusi permanén tina
Sanajan kitu, éta situs numbu henteu tanpa bukti kongkrit ngeunaan palanggaran a
boga alesan. Kana iber palanggaran, urang bakal Tumbu sapertos
geuwat miceun.

hak cipta
Eusi jeung karya dina kaca ieu dijieun ku operator loka anu poko keur
mun hukum hak cipta Jerman. turunan, carana ngokolakeun, Sebaran jeung nanaon
tina eksploitasi luar watesan hukum hak cipta merlukeun tulisan
atanapi idin ti pangarang nu. panyipta. Undeuran jeung salinan nu
keur pribadi, pamakéan non-komérsial. Duanana sakumaha eusi dina ieu
Page teu dijieun ku operator anu, éta hak cipta pihak katilu anu dimangfaatkeun.
Dina sababaraha hal, eusi pihak katilu dilabélan kawas kitu. Lamun masih on
janten sadar ngalanggar hak cipta, Simkuring nanya ka
pitunjuk. Kana iber palanggaran, urang bakal eusi sapertos
geuwat miceun.