*Neues Seminar*CrashkursBWA Unternehmens-Rating gezielt steuern

Welche Checks stehen bei der BWA-Analyse im Fokus der Bank?

Bildseminar jonë ju mëson ndër të tjera. in den Bereichen Kennzahlen, Unternehmenssteuerungen, Pflichten und Risiken für Geschäftsführer und Compliance im Vertrieb.

> Wie kann die Geschäftsplanung einfach, transparent und verständlich aufgebaut werden?
> Auf welche Stellschrauben sollte man bei der Erstellung der BWA achten?
> Welche Checks stehen bei der BWA-Analyse im Fokus der Bank ?
> Wie kann ich mein Unternehmens-Rating positiv beeinflussen ?
> Sie erhalten einen Praxis-Leitfaden für einen Muster-Banken- und BWA-Bericht für das optimale Bankgespräch

Unsere aktuellen Termine zum Seminar:

19.06.2018 Hamburg
06.09.2018 Leipzig & Münster
27.11.2018 Hamburg & Mynih

përfitimi juaj:

> Die optimierte BWAIhre Erfolgsrechnung richtig planen !

> Mit derrichtigenBWA zum optimalen Bankbericht

> Richtige Darstellung von Bestandsveränderungen und Projektaufträgen

> Die BWA: Entscheidungsgrundlage für das Rating- und Kreditgespräch

Përparësia juaj

Çdo pjesëmarrës do të marrin:

+ S&P Geschäftsplanungs-Tool gemäß Bankenstandard für die optimale GuV- und Bilanz-Planung
+ Richtige Darstellung der Bestands-Veränderungen mit dem S&P Projekt-Cockpit
+ Praxis-Checklisten und Plausibilitäts-Checks zurBWA nach Bankenstandard
+ S&P Zins-Cockpit für die Ermittlung des fairen Kreditzinses
+ S&P Rating-Tool gemäß Banken-Standard für die Ermittlung des eigenen Unternehmensratings

Spezial:
+ Muster-Banken- und BWA-Bericht für das optimale Bankgespräch

S&P Unternehmerforum certifikohet te AZAV, E-Cert dhe DIN 9001:2008.
Financimi nga FSE Evropian, si dhe institucioneve rajonale të financimit është e mundur. Ju do të merrni për kriteret e përshtatshmërisë.

Ju mund të jenë të interesuar në seminarin? Na dërgoni një e-mail ose hyni në direkt në Formulari i regjistrimit në internet ose me e-mail në seminarin.
Për më shumë informacion dhe të kontaktoni ju të merrni në promovimin e trajnimit në terren.

Informieren Sie sich jetzt über unsere neuen Seminartermine 2018!

zyra Munich
Tel. +49 89 452 429 70 – 100
E-Mail: service@sp-unternehmerforum.de

Ne do t'ju këshillojë!

për:

S&P Business Forum GmbH
Z. Schulz Achim
Feringastraße 12a
85774 Unterföhring
Gjermani

FON ..: 089 4524 2970 100
faks ..: 089 4524 2970 299
web ..: http://www.sp-unternehmerforum.de
email : service@sp-unternehmerforum.de

Avantazhet në kirurgji

S&P Business Forum ishte 2007 Themeluar dhe bazuar në një ide të klientëve tanë SME:

punë> zgjidhje së bashku
Sigurimi i mundësive> No Alternativa
> Replace përvojat

100 Seminarthemen, 13 kurse certifikimit, trajnimi shtëpi, 500 Seminartermine, 20 folës me përvojë nga fusha.

Sigurt avantazhin tuaj në praktikë. Libër direkt me S&P!

Shih www.sp-unternehmerforum.de pas tema të seminarit:

> Strategjia & drejtuesit
> Drejtor Menaxhues & shefi i zyrës
> planifikimi & zhvillim
> udhëheqja & zhvillimi i burimeve njerëzore
> shitjet & marketing
> Kontabilitet & Kontrollimi
> Menaxhimin Corporate
> planifikimi & likuiditet
> Rating & flasim Bank
> Shopping
> Personal
> ndihma & Menaxhimi zyra
> Menaxhimi i Projekteve
> Vlerësimi Business & varg
> Pajtueshmërisë
> Anti-pastrim parash
> Depot A-Management
> Solvency II
> MaRisk
> Menaxhimi i rrezikut

S&P Unternehmerforum certifikohet te AZAV, DIN EN ISO 9001:2008 dhe E-Cert.

13 trajnim Certification për kualifikimin tuaj të trajnimit profesional:

> Certified drejtorët menaxhues (S&P)
> Oficer Certified (S&P)
> Zyrtar Certified Pastrimit të Parave (S&P)
Zyrtari> Certified Pajtueshmërisë (S&P)
> Communications Certifikimi & udhëheqje (S&P)
> Controller Certified rrezikut & arkëtar (S&P)
> Menaxher Certified HR (S&P)
> Ndihma menaxhimit të çertifikuara (S&P)
> Menaxher Certified Projektit (S&P)
> Certified Sales Manager (S&P)
> Certified Menaxher i rrezikut (S&P)
> Drejtori Commercial Certified (S&P)
> Certified Blerja Menaxher (S&P)

kontakt Press:

S&P Business Forum GmbH
Z. Schulz Achim
Feringastraße 12a
85774 Unterföhring

FON ..: 089 4524 2970 100
web ..: https://www.sp-unternehmerforum.de
email : service@sp-unternehmerforum.de

Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*